Udtalelser

”Samtlige udtalelser er anonyme i respekt for mine kunder. De originale udtalelser er naturligvis i DBB´s besiddelse og vil efter aftale med kunderne kunne bekræftes/fremsendes”

”Nu skal det være for sjældent har der været så mange positive tilkendegivelser som efter dit besøg. Du mestrer at sige de svære ting på en god måde. En stor tak fra os alle.” (Chef for virksomhed)

”Jeg blev meget inspireret til at skabe forandringer i min egen organisation. Foredraget var både overraskende – provokerende og inspirerende.” (Chef for virksomhed)

”Fantastisk foredrag – du fastholdt dem selv om du talte om sygefravær. Alle var meget glade.” (Arrangør af konference)

”Igen 1000-tak for et inspirende foredrag. Har allerede fået mange positive tilbagemeldinger fra deltagergruppen.” (Chefkonsulent)

”Jeg vil gerne sige mange TAK for sidst. Vores ledere var meget inspirerede over dit syn på medarbejdere og hvordan man kan opnå flotte resultater.” (Adm. Direktør)

”86% af tilhørerne på konferencen fik deres forventninger indfriet i meget høj grad (bedste score af alle foredragsholdere). Tilsvarende scorede du 87% på deltagernes vurdering af deres faglige udbytte – det er ret godt!!!!” (Arrangør ledelseskonference)

”Tak for dit foredrag for vore 300 ledere og tillidsfolk. Du har en fantastisk evne til at fænge dine tilhørere fra første til sidste minut. Jeg er sikker på at alle 300 gik beriget derfra.” (Arrangør konference)

”Det var et scoop at få sådan en mand på lederdagen.” (deltager ledelseskonference)

”En bombe af en mand – dejligt energigivende.” (deltager foredrag)

”Ham her kunne godt have fået hele dagen” (deltager ledelseskonference)

”Jeg byder 2015 velkommen med løftede arme. 2014 var et godt år hvor jeg bl.a. fik lejlighed at fotografere foredragsholder Teddy Jeppesen. Blev i den grad imponeret af hans formidlingsevne og den måde han brugte rummet på. Det var genialt.” (Fotograf konference)

”Tak for nogle rigtig gode dage sammen. Tak for din måde at dosere din viden og erfaring – nøjagtig tilpasset teamet.” (teamleder – teamudviklingskursus)

”Ivrigheden spreder sig hurtigt nu – og det er meget motiverende for os som virksomhed.” (Direktør – temadag i virksomhed)

”I min takketale fik jeg sagt at den største inspiration til at gøre en ekstra indsats kom fra Teddy Jeppesen.” (Direktør – netop kåret til Færøernes bedste leder)

”Efter forløbet med ”De Blå Bjerge/Teddy Jeppesen har jeg fået langt større forståelse i.f.t. forskellige ledelsesformer”
(deltager lederuddannelse)
 
”Kunne godt have været 1½ times indlæg med Teddy – han havde meget mere at give af”
(deltager foredrag)
 
”Meget inspirerende – bare for kort”
(deltager foredrag)
 
”Synes det var en rigtig god dag – meget inspirerende foredragsholder der får ledelse til at lyde nemt – måske ”den vanskelige samtale” skulle have en tur af samme foredragsholder”
(deltager temadag)
 
” Personligt har jeg fået et gevaldigt løft - man bliver aldrig for gammel til at lære nyt (jeg har haft forretning i 26 år)”
(deltager lederuddannelse)
 
”Efter 1. gang var man rundtosset – men som tiden gik og man fik mening ud af oplægget blev det utroligt interessant – måden at se sig selv på og hvordan man ser på situationer der sker i hverdagen – man tackler lige pludselig tingene på en anden måde så dagen glider nemmere både med kunder og sit personale”
(deltager lederuddannelse)
 
”Der var meget stor begejstring. Det var virkelig flot og var med til at sætte en god stemning på resten af årsmødet”
(arrangør konference)
 
”Tak for din sparring på mine ledelsesopgaver i relation til personaleudvikling og tak for de gode input til vor forandringsproces”
(leder af ”Danmarks bedste arbejdsplads 2013”)
 
Tak for et interessant – inspirerende og underholdende oplæg. Vi har udelukkende fået positive tilbagemeldinger fra deltagerne”
(arrangør af konference)
 
”Glæder mig over at mine medarbejdere var meget positive ved de nyligt afholdt udviklingssamtaler. Der har vores teambuildingskursus haft stor betydning - der er en anden bevidsthed”
(teamleder/deltager kursus)
 
”Tak for et godt samarbejde i denne omgang. Alle har været yderst tilfredse med at samarbejde med dig. Synes der har været gode diskussioner og lært meget”
(leder/deltager i kontinuerligt sparringsforløb)
 
”Godt tilpasset kursusforløb- både til den enkelte og til os alle på engang. Med et resultat hvor vi hver især kan gå tilbage til vores forretning og forandre. Efterfølgende aftalt med de andre at vi vil følge op på 10 lærerige dage”
(deltager lederkursus)
 
”Igen topenergisk og dejlig ligetil”
(deltager foredrag)
 
”Formår på en kort og tydelig måde at sætte fokus på de vigtige elementer i vores arbejde og indstilling til sammen”
(deltager temadag)
 
”Udover værktøjer til at forstå og udvikle mine medarbejdere er mine egne styrker – svagheder og kompetencer blevet tydeliggjort for mig. Jeg er langt mere bevidst om hvor jeg kan sætte ind i.f.t. min egen udvikling som leder”(deltager lederuddannelse)